Over PPPL Bij ons werken Met ons werken Blog Contact
 
 
 
 
 
 

Boekhoudstudent, Amsterdam

Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij studenten die aan de slag willen op de financiële administratie. In de rol van "Boekhoudstudent" bied je ondersteuning aan grote en kleine bedrijven. Tegelijkertijd sta je in contact met onze accountants, zodat jij alle vragen kunt stellen die je wilt. Een leerzame bijbaan dus!

Wft-student, Amsterdam

Voor verschillende banken en verzekeraars zoeken wij studenten die aan de slag willen op de klantenservice. Heb jij al een Wft-certificaat of wil je deze op onze kosten halen? Lees dan snel verder!

Telefonisch Operator Hotel Okura Amsterdam

Wil jij werken in een groot, divers en internationaal team waarbij persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijke speerpunten zijn? Dan is werken bij Hotel Okura Amsterdam wat voor jou! Op dit moment zijn wij op zoek naar studenten voor in de Operator-poule, waarbij jij het telefonische aanspreekpunt bent voor (internationale) gasten. 

Traineeship Pensioen, Utrecht

Wil jij graag het maximale halen uit jezelf en je carrière? Denk jij graag mee over financiële levensvragen? Binnen het Traineeship Pensioen voer je opdrachten uit voor bijvoorbeeld PGGM, Delta Lloyd en Achmea.

Traineeship Verzekeringen, Utrecht

Wil jij graag het maximale halen uit jezelf en je carrière? Wil jij je verdiepen in de wereld van schade-, zorg- en inkomensverzekeringen? Binnen het Traineeship Verzekeringen voer je opdrachten uit voor bijvoorbeeld Aegon, Centraal Beheer en a.s.r.

Traineeship Bancair, Utrecht

Wil jij graag het maximale halen uit jezelf en je carrière? Zie jij een uitdaging in het bijstaan van mensen met vragen over hun financiële situatie? Binnen het Traineeship Bancair voer je opdrachten uit voor bijvoorbeeld ABN Amro, ING of de Volksbank.

Traineeship Actuarieel, Utrecht

Wil jij graag het maximale halen uit jezelf en je carrière? Ben jij goed met cijfers en berekeningen en wil je anderen hiermee van dienst zijn? Tijdens het Traineeship Actuarieel los jij vraagstukken op bij instanties als ABP en SNS Reaal.

Traineeship Legal, Utrecht

Wil jij graag het maximale halen uit jezelf en je carrière? Wil jij je bezighouden met veranderende wet- en regelgeving en het oplossen van complexe juridische vraagstukken? Binnen het Traineeship Legal werk je bij organisaties als ABN Amro, Nationale Nederlanden en Aegon.

Traineeship Business & IT, Utrecht

Powerplay People LINQ is op zoek naar ambitieuze starters voor een uitdagend traineeship. Al eens gedacht om je te laten omscholen tot IT-specialist? Nee? Lees dan snel verder en laat ons jou overtuigen van de verrassende mogelijkheden. 

Fulltime werken + Deeltijd studeren

Wil jij, met de juiste begeleiding, het beste uit jezelf halen? En naast je studie fulltime werkervaring opdoen? Dan is dit écht iets voor jou.

Student Boekhouden, Utrecht

Voor diverse opdrachtgevers zoeken wij studenten die aan de slag willen op de financiële administratie. In de rol van "Boekhoudstudent" bied je ondersteuning aan grote en kleine bedrijven. Tegelijkertijd sta je in contact met onze accountants, zodat jij alle vragen kunt stellen die je wilt. Een leerzame bijbaan dus!

Notulist, Amsterdam

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je zelf ook nog wat opsteekt? Kun jij snel typen en ga je geconcentreerd te werk? Meld je dan aan voor onze notulistenpoule!

Notulist, Amersfoort

 

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je zelf ook nog wat opsteekt? Kun jij snel typen en ga je geconcentreerd te werk? Meld je dan aan voor onze notulistenpoule!

 

Werkstudent Virtual Reality, Rijswijk

Heb jij een passie voor Virtual en Augmented Reality? Wil jij bijdragen aan nieuwe technologieën en innovaties? Dan is deze bijbaan bij Purple perfect voor jou!

Junior Recruiter, Amsterdam

Ben jij een geboren netwerker met een passie voor sales? Ga jij geen uitdaging uit de weg? Dan is deze functie als Junior Recruiter jou op het lijf geschreven!

Stage Marketing & Communicatie

Powerplay People LINQ, ondernemend en bestaande uit jonge collega’s. Wij bieden jou een leeromgeving waar jouw kwaliteiten en leerdoelen serieus genomen worden. Daarentegen verwachten we van jou een hoge mate van daadkracht, zelfstandigheid en zelfverzekerdheid. Als stagiaire krijg je hierin een grote uitvoerende rol toebedeeld waarbij jouw input van groot belang is.

Financieel medewerker, Amsterdam

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste ervaren financieel medewerker. Naast dat je enthousiast bent, ben je ook assertief, accuraat en kun je zelfstandig werken. Vanwege onze fusie in 2016 liggen er veel uitdagende taken waar jij je eigen invulling aan kan geven.

Werkstudent Data Management

Wil jij praktische ervaring opdoen in data management? Wil jij werken met en voor grote, internationale merken? Dan is dit project bij de Amsterdamse scale-up Syndy perfect voor jou!

Medisch Werkstudent

Wij zoeken studenten voor een project van 20 nov t/m 3 dec in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Wil jij je steentje bijdragen aan de digitalisering van medicijnenuitgifte? Lees dan direct verder!