Over PPPL Bij ons werken Met ons werken Blog Contact
 
 
 
 
 
 

Horecamedewerker ICE* Amsterdam

Kom jij de vaste poule van ICE* Amsterdam versterken met jouw horeca skills? Ben jij minimaal 1 a 2 dagen per week beschikbaar van half november tot februari? Laat het ons weten via: hospitality@powerplaypeople.nl

OH en goed te weten, de verdiensten zijn goed! :-)

Baancontroleur ICE* Amsterdam

Jij bent graag in de buitenlucht aan het werk en in de periode van half november tot februari flexibel inzetbaar? Ga dan aan de slag als baancontroleur bij ICE* Amsterdam.

Horecamedewerker Amstel Boathouse

Het Amstel Boathouse, uniek gelegen aan de rivier de Amstel. Een speciale locatie waar je terecht kunt voor een heerlijk diner, een lekker drankje, een feest, een congres en dat alles met een prachtig uitzicht op de Amstel. Ben jij als student op zoek naar een afwisselende bijbaan in de horeca? Lees dan snel verder.

Promotiemedewerker, Nederland

Ben jij spontaan, altijd goed gehumeurd, durf jij op mensen af te stappen en maak jij gemakkelijk een praatje? Wil jij werken op verschillende beurzen en evenementen door het hele land? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hospitality medewerker, Nederland

Wil jij werken, waar en wanneer jij wilt? Jouw warme glimlach valt op, je zorgt voor de gasten en maakt samen met je collega’s van elk evenement een speciale belevenis. Naar zulke hospitality toppers zijn wij op zoek.

Frontoffice Medewerker receptie RAI, Amsterdam

Ben jij toe aan een bijbaan waarbij je écht eigen verantwoordelijkheid krijgt? Je werkzaamheden afwisselend zijn? Je door internationale beurzen omgaat met andere culturen? Én je flexibel kunt werken naast je studie? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou!

BALIEMEDEWERKERS HOSPITALITY CREW CENTER BIJ RAI, AMSTERDAM

Powerplay People || LINQ koppelt talent aan bijbanen, projecten en vaste functies via een bijzonder ‘referral’ concept. Het hart van ons concept is gebaseerd op een simpel idee: ‘goede mensen kennen goede mensen’. Onze ‘LINQERS’ zijn ondernemende studenten en starters die voor Powerplay People || LINQ de uitblinkers scouten in hun eigen netwerk. Zo zijn we nu op zoek naar 1 enthousiaste student die het volgende halfjaar de Hospitality Crew Center poule van de RAI komt versterken.

Horecamedewerker, Badhoevedorp

Valt jouw warme glimlach op? adem je gastvrijheid? En heb je ervaring met bedieningswerkzaamheden? dan zijn we op zoek naar jou!